Question: Wat is Lexa voor datingsite?

Lexa is een datingsite die zich richt op een breed publiek. Op Lexa vind je duizenden Nederlandse singles die op zoek zijn naar een relatie. De datingsite laat niet alleen zien wat je interesses en je hobbys zijn, maar laat je ook uiten wat je niet leuk vindt aan jezelf.

Heeft Lexa een app?

Zoek singles, stuur berichten en maak online kennis, via de Lexa-app.

Wat is een pass bij Lexa?

Het gewone membership geeft reeds toegang tot alle basisfuncties zoals het lezen en versturen van berichten, het verrichten van uitgebreide zoekopdrachten en het bekijken van alle meldingen die je ontvangt.

Waarom krijg ik geen likes op Lexa?

Het is mogelijk dat je zojuist een bericht hebt verstuurd naar een zombieprofiel (niet te verwarren met zombieing). Eén van de redenen waarom je geen bericht krijgt is doordat je met iemand contact opneemt die al maanden niet ingelogd heeft. De kans is zelfs groot dat dit nooit meer gaat gebeuren.

Hoeveel matches op Tinder per dag?

Daarom werd er in 2015 door Tinder een limiet ingesteld op het aantal likes dat je per dag uit kon delen. Eerst waren dat 120 likes per 12 uur, later werd dit aantal nog wat verder teruggebracht tot maximaal 100 likes per 12 uur. Dat is ook nu nog de limiet.

Say hello

Find us at the office

Pelotte- Conradi street no. 55, 41424 Valletta, Malta

Give us a ring

Brannan Kayser
+94 575 494 299
Mon - Fri, 8:00-20:00

Write us